54.175.120.161
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2022-10-25
Žymės
Šaltinis

Vyresniųjų klasių moksleiviai kviečiami dalyvauti PwC iššūkyje

Data
2022-10-25

Vyresniųjų klasių moksleiviai kviečiami dalyvauti PwC iššūkyje

PricewaterhouseCoopers (PwC) ir Crimson Education jau ne vienerius metus rengia „PwC iššūkį‟ – didžiausią kasmetinį, pasaulinį, virtualų verslo atvejų konkursą vyresniųjų klasių moksleiviams. Konkursas skirtas 13-18 metų amžiaus mokiniams, kurie domisi konsultavimu, verslumu, finansais, socialiniu verslu, technologijomis ar rinkodara.

„PwC iššūkiu‟ siekiama suteikti vertingos patirties visiems konkurso dalyviams, nepriklausomai nuo jų ankstesnės patirties verslo konkursuose. Konkurso metu dalyviai galės dalyvauti išskirtiniuose seminaruose su ekspertais, kurie ugdys verslo įgūdžius ir padės įveikti kliūtis.

Kodėl verta dalyvauti „PwC iššūkyje‟?

  • Tapsite konkurencingais pretendentais į geriausius universitetus, savo paraiškose turėdami pasaulinio masto užklasinę veiklą.
  • Laimėsite išskirtinę stažuotę bendrovėje „PricewaterhouseCoopers‟ (PwC).
  • Tobulinsite verslo sprendimų priėmimo įgūdžius, susijusius su karjeros galimybėmis konsultavimo, verslumo, finansų, socialinio verslo, technologijų, rinkodaros ir kitose srityse.
  • Dalyvausite išskirtiniuose aukščiausios klasės seminaruose ir internetiniuose seminaruose, kuriuos rengs geriausi ekspertai.

Registracijos nuorodą rasite čia. Regsitracijos kodas, kurį reikia įvesti aplikacijos metu – AMB202208.

Žymės
Šaltinis