3.145.130.31
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2020-10-13
Žymės

Vilniaus jaunųjų lyderių susitikimas

Data
2020-10-13

Vilniaus jaunųjų lyderių susitikimas

Rytų Europos studijų centro (RESC) organizuojamas kasmetinis tarptautinio pripažinimo sulaukęs projektas Vilnius Young Leaders Meeting (VYLM) šiais metais keičia savo formatą ir kviečia prie jo prisijungti Lietuvoje gyvenančius Rytų partnerystės šalių gyventojus bei ekspertų bendruomenę!

Šių metų VYLM – tai dviejų dienų ekspertinių diskusijų ciklas, kuris suburs žinomus Lietuvos ekspertus. Susirinkę ekspertai gyvai dalinsis savo įžvalgomis bei žiniomis apie Lietuvos ir Rytų partnerystės šalių problemas saugumo, dezinformacijos ir nepriklausomos žiniasklaidos srityse. VYLM siekia suburti platų motyvuotų jaunųjų lyderių ir ekspertų spektrą, kurie norėtų įgyti žinių ir kompetencijų analitinio mąstymo srityje bei įsigilinti į aktualius iššūkius su kuriais susiduria Rytų partnerystės šalys. Renginio metu taip pat bus skiriamas nemažas dėmesys Baltarusijai dėl joje vykstančių protestų. Šis diskusijų ciklas yra puiki proga gyvai susitikti su ekspertais bei užduoti Jums rūpimus klausimus susijusius su šio regiono vystymosi ateitimi.

Registracijai į VYLM nėra taikomi jokie apribojimai, o prie renginio ypač kviečiame prisijungti šiai temai neabejingus Lietuvoje esančius Rytų partnerystės šalių gyventojus. Norėtume pabrėžti, kad dėl saugumo reikalavimų, visų dalyvių išankstinė registracija į renginį yra būtina. Registruotis į renginį galite užpildę šią formą. Vietų skaičius yra ribotas.

Renginys vyks šių metų lapkričio 4-5 dienomis, Vilniuje, Hilton Garden Inn viešbučio Kuršių-Sėlių salėje, Gedimino 44B. Tikslus susitikimų laikas ir programa bus atsiųsta el. paštu užsiregistravusiems dalyviams. Taip pat diskusijų metu visiems dalyviams bus prieinamas gyvas sinchroninis vertimas lietuvių-anglų kalbomis.

 

Žymės