3.81.222.152
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Tarptautinė konferencija kviečia plėsti žinias karjeros ugdymo srityje!

Data
2021-09-21

Tarptautinė konferencija kviečia plėsti žinias karjeros ugdymo srityje!

Spalio 7 dieną Vilniuje vyks ir nuotoliniu būdu bus transliuojama tarptautinė konferencija „New Dimension in Career Guidance“. Konferencijos tema – „Ugdymas karjerai pokyčių pasaulyje: patirtys ir iššūkiai“.

APIE KONFERENCIJĄ

Konferencijos metu darbo su jaunimu ir karjeros orientavimo ekspertai dalinsis patirtimi vykdant iniciatyvas ir projektus, kuriančius teigiamą pokytį ugdymo karjerai srityje Lietuvoje bei užsienyje.

Pagrindinės pranešimų temos:

  • Ko tikėtis jaunam žmogui, žengiant į darbo rinką?
  • Kaip palydėti jauną žmogų link jo pirmųjų pajamų?
  • Kaip skaitmeniniai įrankiai padeda jauno žmogaus orientavimo karjerai procese?
  • Kodėl jauni žmonės renkasi būti bedarbiais ir kokie kriterijai svarbūs įgalinant jauną žmogų savirealizacijos kelyje?
  • Mentorystės ir savanorystės indėliai, žengiant į darbo rinką bei ieškant savo profesijos.

Po pranešimų, antroje konferencijos dalyje vyks atvira diskusija tarp jaunimo politikos Lietuvoje atstovų, diskusijos tema: „Perspektyvaus jauno žmogaus ugdymo kriterijai“.

PRANEŠĖJAI

Konferencijoje dalyvaus 16 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio valstybių. Savo patirtimi, įžvalgomis bei patarimais dalinsis mentorystės platformos „Idialogue“ įkūrėjas Saulius Alksnis, skaitmeninių edukacinių sprendimų kūrėjas Nerijus Kriaučiūnas, vaikų ir jaunimo vasaros stovyklos „Lietuvos Atgaja“ komunikacijos ir plėtros vadovė Ieva Stogevičiūtė, LoveJob.lt ir VoodooSales.lt įkūrėjas, „galvų medžiotojas“ Saulius Vanagas ir kiti.

Visi pranešėjai ir jų temos bus paskelbtos rugsėjo pabaigoje, atnaujinimus matysi Facebook renginyje – https://fb.me/e/dNVierzAS

 KAM SKIRTA / KAM AKTUALU

Renginyje kviečiami dalyvauti jaunimo darbuotojai, jaunimo lyderiai, nevyriausybinių organizacijų atstovai, ugdymo karjerai specialistai, mentoriai, koučingo specialistai ir kiti savo kasdieniniame darbe susiduriantys su ugdymu karjerai bei patys jauni žmonės, besidomintys darbo rinkos aktualijomis.

REGISTRACIJA

Norint dalyvauti konferencijoje būtina registracija.

Registracijos forma: https://forms.office.com/r/DHWb5G0L7D

Renginys vyks lietuvių, anglų ir rusų kalbomis. Dalyviai turės galimybę pasirinkti norimą vertimą.

 

Konferencija yra finansuojama ERASMUS+ programos, Strateginių partnerysčių projekto „New Dimension in Career Guidance“ projekto rėmuose.