18.213.4.140
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2022-01-31
Žymės

Tapk Lietuvos jaunimo metų ambasadoriumi savo savivaldybėje!

Data
2022-01-31

Tapk Lietuvos jaunimo metų ambasadoriumi savo savivaldybėje!

Jaunimo reikalų departamentas ieško Lietuvos jaunimo metų ambasadorių – jaunuolių, kurie savo miestuose, miesteliuose, mokyklose, organizacijose dalinsis žiniomis su savo bendraamžiais bei miesto gyventojais, apie visoje Lietuvoje ir jų mieste vykstančius renginius, skirtus paminėti 2022-uosius – Lietuvos jaunimo metus.

Prie jaunimo metų ambasadorių komandos gali prisidėti visi 14–29 metų amžiaus jauni žmonės, besidomintys savanoriška veikla bei kitomis įvairiomis galimybėmis, kurie:

  • mėgsta ir geba burti komandą, bendradarbiauti su įvairaus amžiaus žmonėmis;
  • yra komunikabilūs, moka aiškiai ir suprantamai pateikti informaciją žodžiu, raštu ir interneto socialiniuose tinkluose (gerai naudojasi socialiniais tinklais), geba dirbti su grupe;
  • yra motyvuoti dalyvauti Jaunimo metų ambasadorių tinklo susitikimuose, dalintis jų metu gautomis žiniomis apie Lietuvos jaunimo metų renginius, akcijas, jaunimo politikos naujienas bei informacija apie jaunimo galimybes ir nori mokytis kalbėti viešai;
  • yra motyvuoti prisidėti organizuojant „Lietuvos jaunimo metų“ renginius savo miestuose.

Privalumas kandidatams – dalyvavimas įvairiose jaunimo organizacijų, savivaldos veiklose, savanoriškoje veikloje, aktyvus įsitraukimas į savo vietinės bendruomenės veiklas.

Atrinkti kandidatai dalyvaus Lietuvos jaunimo metų atidarymo renginyje, Ambasadorių tinklo susitikimuose.

Kiekvienoje Lietuvos savivaldybėje bus atrenkama iki 5-ių jaunimo metų ambasadorių. Pirmenybė bus suteikiama tiems, kandidatams, kurie daugiausiai laiko praleidžia savo atstovaujamoje savivaldybėje.

Jeigu susidomėjai šia galimybe, iki vasario 3 d. savo savivaldybės jaunimo reikalų koordinatoriui nusiųsk savo vardą, pavardę, soc. tinklų nuorodą bei trumpą aprašymą apie save.

Su atrinktais kandidatais bus susisiekta iki vasario 11 d.