54.210.224.114
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Tapk komunikacijos srities praktikantu „Maisto banke“

Data
2021-01-27

Tapk komunikacijos srities praktikantu „Maisto banke“

Labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ – viena didžiausių ir žinomiausių labdaros organizacijų Lietuvoje, kurios tikslas – kovoti su maisto švaistymu ir suteikti pagalbą maistu nepritekliuje atsidūrusiems žmonėms ieško praktikanto komunikacijos srityje.

Komunikacijos specialisto darbas nevyriausybinėje organizacijoje – tikras iššūkis! Tad jei iššūkiai tau nebaisūs, o šalia domėjimosi naujausiomis komunikacijos tendencijomis tausoji aplinką ir esi socialiai atsakingas (-a) – tapk šaunios „Maisto banko“ komandos dalimi!

Praktinių įgūdžių įgysi padėdamas organizuoti reklamines kampanijas, rengdamas pranešimus spaudai, administruodamas socialinius tinklus, bendradarbiaudamas su išoriniais „Maisto banko“ partneriais. Kiek atsakomybės ir patirties gausi – viskas priklauso ir nuo tavo noro bei iniciatyvos.

„Maisto bankas“ laukia tavęs, jeigu:

  • Esi komunikacijos, viešųjų ryšių ar kitų panašių specialybių studentas (-ė);
  • Puikiai išmanai lietuvių kalbą ir mėgsti rašyti;
  • Esi komunikabilus (-i), smalsus (-i), kūrybingas (-a);
  • Išsiskiri savarankiškumu bei organizuotumu;
  • Mėgsti fotografuoti ir filmuoti.

Jei susidomėjai, rašyk el. paštu migle@maistobankas.lt arba į „Maisto banko“ Facebook puslapį – papasakok apie save ir tai, ko norėtum išmokti, ką norėtum išbandyti praktikos metu, kokiu laikotarpiu norėtum praktikuotis.