44.203.219.117
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Autorius
Viltė Šilkaitytė
Data
2021-02-04
Šaltinis

SPEAKLY – viešojo kalbėjimo, debatų ir diskusijų moderavimo mokymų organizacinė komanda ieško pastiprinimo!

Autorius
Viltė Šilkaitytė
Data
2021-02-04

SPEAKLY – viešojo kalbėjimo, debatų ir diskusijų moderavimo mokymų organizacinė komanda ieško pastiprinimo!

SPEAKLY – mokymai, kurių tikslas tobulinti komunikacijos, viešojo kalbėjimo, minčių reiškimo, argumentacijos įgūdžius praktikos būdu naudojant viešosios kalbos, diskusijų moderavimo bei debatų įrankius. Šio projekto dalyviai galės ne tik lavinti komunikabilumą, bet ir susipažinti su skirtingomis profesijomis, nagrinėti identiteto klausimus, priimti iššūkius bei, žinoma, užmegzti pažintis!

Mokymuose lektoriai dalinsis teorinėmis žiniomis, kurias kiekvienas galės pritaikyti praktikos metu bei dalyvauti tokiose renginiuose kaip World Speech Day, debatų konkursuose ar diskusijose.

Nori prisidėti prie mokymų organizavimo? Prie savanorių komandos gali prisijungti kiekvienas, kuris nori susipažinti su organizatoriaus vaidmeniu, įgyti naujų įgūdžių ir pažinti žodžio valdymo galią. Dalyvavimas čia – tai lyg nuolatinis kopimas aukštyn, kur kiekvienas žingsnis reiškia turtingesnį žinių bagažą ne tik apie mus supantį pasaulį, bet ir apie save patį. Juk pati didžiausia mįslė žmogui yra jis pats. Padėkime sau kaupdami savo atsakymų lobyną.

Registracija vyksta – https://forms.gle/5fFc3Caker6RDyBu6.

Užsiregistravęs sulauksi informacijos apie įvadinį susitikimą, kuriame susipažinsi su kitais komandos nariais ir daugiau sužinosi apie patį projektą!

Dėl daugiau informacijos kreipkis speakly@jci.lt.