3.137.171.121
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2022-12-01

Savanorystė – galimybė keisti pasaulį

Data
2022-12-01

Savanorystė – galimybė keisti pasaulį

Gruodžio 5 d. minima Tarptautinė savanorių diena. Tai ne vien puiki proga kalbėti apie savanorystės prasmę ir naudą kartu kuriamoms bendruomenėms bei visai visuomenei, padėkoti visoms su savanoriais dirbančioms organizacijoms bei patiems savanoriams, bet ir pasidalinti patirtimi, gerosiomis praktikomis, kurios prisideda prie prasmingos, ugdomosios bei pasaulį keičiančios savanorystės.

Jaunimo reikalų agentūros Jaunimo savanoriškos tarnybos (JST) programos komanda, norėdama paminėti šią dieną, kviečia visas JST savanorius priimančias organizacijas pasidalinti savo bei išgirsti kitų organizacijų gerasias patirtis lydint savanoriais.

Gerųjų partirčių pasidalijimo renginys „Savanorystė – galimybė keisti pasaulį“ vyks gruodžio 9 d. 14.00-16.00 val. Renginys vyks nuotoliniu būdu per ZOOM platformą.

Būtina išankstinė registracija. Registruotis galite iki gruodžio 5 d. 17 val.

Jeigu norėtumėte ne tik pasiklausyti kitų, bet ir pasidalinti savo patirtimi tam tikroje su savanoryste susijusioje srityje, pildant anketą prašome užpildyti 6 klausimą, pasirinkti jums aktualią temą bei pateikti trumpą savo pranešimo aprašymą.

Daugiau informacijos rasite čia.