44.222.122.246
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Projektas niekur nesimokančiam ir nedirbančiam jaunimui – JUDAM

Data
2021-03-04

Projektas niekur nesimokančiam ir nedirbančiam jaunimui – JUDAM

Susijaukė visi planai, nors Tau dar tik 15-29 metai? Nedirbi, nesimokai ir nedalyvauji mokymuose? Nori pažinti save ir atrasti tikslą, suprasti, kokiu gyvenimo keliu eiti? O gal būtent šiuo metu bandai susirasti mėgiamą darbą, mokyklą ar profesiją?

Nurimk, atsipalaiduok, įkvėpk ir skaityk toliau… pataikei būtent ten, kur gali rasti atsakymus į sau rūpimus klausimus.

O atsakymai visai šalia tavęs, tau tereikia dalyvauti jaunimui skirtame projekte  JUDAM!

Ką gali veikti projekte?

Projektas JUDAM tikrai paskatins Tave judėti naujų atradimų link. Mums labai svarbu, kad visų pirma TU jaustumeisi gerai. Kai labiau susipažinsime, pirmas mūsų darbas bus padėti TAU išsiaiškinti savo norus bei galimybes. Juk kiekvienam iš mūsų gyvenime atsitinka situacijų, kai reikia apsispręsti –  ką dabar daryti? Atsiranda klausimai: „Kaip galėčiau įgyvendinti savo svajones? O svarbiausia – kas man galėtų padėti tai padaryti?“

Tad, jaunuoli, jeigu nori įgyti pasitikėjimo savimi, išmokti pažinti savo stipriąsias puses ir su mūsų pagalba susirasti tavo norus atitinkantį darbą, įgyti mokymosi ar savanoriavimo patirties, nedvejok ir dalyvauk jaunimo projekte JUDAM!

Tau bus garantuojami asmeniniai pokalbiai, konsultacijos pritaikytos būtent TAU, pagalba pažinti save ir motyvavimąas Ir tai dar ne viskas! Jeigu norėsi, projekto koordinatoriai nukreips tave pas specialistus (koučingo, psichologo, mokytojo, finansų konsultanto, teisininko ir t. t.) tam, kad dar lengviau galėtume išspręsti Tavo problemas. Koordinatoriai pasiruošę būti šalia tavęs, palydėti ir padėti darbo paieškose arba grįžtant į mokymosi vietą, kurioje jaustumeisi puikiai.

Projekto nauda tau:

  • Dalyvaudamas projekte galėsi gauti privalomąjį sveikatos draudimą (PSD).
  • Jei gyveni toliau, kelionės išlaidos į susitikimą ar savanorystės vietą bus apmokėtos (taikomas fiksuotas įkainis – 0,08 Eur / km, kompensuojamos trumpiausio maršruto atstumo kelionės išlaidos).
  • Jei tavo ir koordinatoriaus susitikimas vyks 2 val. ir daugiau, bus taikomas maitinimo išlaidų kompensavimas 2,08 Eur.
  • Jeigu nuspręsi, kad šiuo metu mokytis ar dirbti dar nesinori ir pasirinksi savanorystę kitame mieste, mes užtikrinsime, kad turėtum, kur gyventi.

 

Daugiau informacijos ir projekto anketą gali rasti čia: http://www.jaunimogarantijos.lt/lt/projekte-judam/projekto-judam-dalyviu-apklausos-anketa/438