3.128.205.109
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Prisijunk prie virtualių seminarų ciklo apie skaitmeninį saugumą, atsparumą ir efektyvią komunikaciją

Data
2020-11-26

Prisijunk prie virtualių seminarų ciklo apie skaitmeninį saugumą, atsparumą ir efektyvią komunikaciją

COVID-19 pandemijos metu dar daugiau laiko leidžiame virtualiame pasaulyje. Čia dirbame, mokomės ir net švenčiame šventes su artimaisiais. Tačiau dėl to daromės ir dar labiau pažeidžiami skaitmeninėms grėsmėms, melagienoms.

Gruodžio mėnesį vyks virtualūs seminarai, skirti nevyriausybinių organizacijų darbuotojams ir savanoriams, pilietinės visuomenės aktyvistams.

Nuotoliniai seminarai vyks:

  • Gruodžio 1 d. 11.00-12.30 val.  „Kaip atpažinti melagingą informaciją ir įtikinamai papasakoti tiesą“. Registracija iki lapkričio 30 d.
  • Gruodžio 12 d. 10.00-15.00 val. išsamesni vienos dienos mokymai „Dezinformacija, kibernetinis saugumas ir efektyvi komunikacija“. Registracija iki gruodžio 8 d.
  • Gruodžio 15 d. 18.00-19.30 val. „Skaitmeninio saugumo ir raštingumo ABC“. Registracija iki gruodžio 10 d.

Registruotis galima į vieną ar kelis pasirinktus seminarus bei mokymus. Į atvirus klausimus registracijos anketose apie motyvaciją ir jūsų patirtį atsakykite trumpai – 1-2 sakiniais.

Seminarai yra nemokami. Juos organizuoja pilietines iniciatyvas remianti nepelno organizacija TECHSOUP EUROPE kartu su Europos politikos analizės centru CEPA. Mokymus veda sertifikuoti projekto „Medijų raštingumo akseleratorius“ lektoriai.

Jei turėtumėte klausimų dėl seminarų, kreipkitės: dalia.bankausk@gmail.com