3.128.205.109
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Prisidėk prie internetinės laidos „Tapk verslo lyderiu“ kūrimo

Data
2021-03-23

Prisidėk prie internetinės laidos „Tapk verslo lyderiu“ kūrimo

Jaunus žmones vis dar glumina žodis „verslas“. Neretai jiems atrodo, jog verslu gali užsiimti tik daug patyrę ir išmanantys. Projekto „Klaipėda – Europos jaunimo sostinė“ Lyderystės platforma, kurią įgyvendina Lietuvos verslo kolegija, yra pasiruošusi įrodyti, kad jaunimas gali kurti verslus ir tai sėkmingai daryti Klaipėdoje.

Internetinės laidos „Tapk verslo lyderiu“

Kovo 19 d. startavo naujas formatas Klaipėdoje – dvylikos internetinių laidų ciklas „Tapk verslo lyderiu“ apie jauną bei sėkmingą verslą uostamiestyje. Jaunimo verslo sėkmės istorijos bus rodomas per „Choose Klaipėda“ Youtube kanalą kiekvieną mėnesį bei projekto Facebook paskyroje.

Pasak Lyderystės platformos koordinatorės Samantos Štraupaitės, šio ciklo tikslas yra įkvėpti Klaipėdos miesto jaunimą likti mieste ir kurti savo verslus, paskatinti kūrybai ir supažindinti su nuosavo verslo subtilybėmis. „Tikimės, jog laidos „Tapk verslo lyderiu“ paskatins Klaipėdos miesto jaunimo kūrybiškumą ir norą aktyviai įsitraukti į miesto gyvenimą bei kurti ir skleisti žinią, jog Klaipėda yra Europos jaunimo sostinė 2021“, – teigia S. Štraupaitė.

Kviečia prisidėti prie laidos kūrimo

Laidas „Tapk verslo lyderiu“ ves jaunimas: būsimieji verslininkai, jauni žmonės, besidomintys lyderyste ar verslininkyste Klaipėdoje. Vedėjais gali tapti visi, užpildę dalyvio atrankos anketą. Na, o laidų herojais taip pat gali tapti tie, kurie norėtų pasidalinti savo sėkmės istorijomis ir motyvuoti Klaipėdos jaunimą kurti savo verslus būtent uostamiestyje.

Visos ciklo laidos bus suskirstytos į temas, kad žiūrovui būtų lengviau atrasti savo nišą ar sritį, kuri jį domina. „Pavyzdžiui, pirmąją laidą pradėsime nuo jaunų verslų kūrybinių industrijų srityje. Kitos laidos numatomos IT, aptarnavimo sričių ir t.t. O pokalbiai vyks apie jaunų verslų sėkmės istorijas, nuo ko pradėti kuriant savo verslą, iššūkius ir pan.“, – pasakoja platformos Lyderystė koordinatorė.

Pasak jos šiuo metu yra sudėtinga patekti į verslus ar įmones, kad būtų galima dalyvauti gamybos ar paslaugų teikimo procese, todėl buvo nuspręsta prisitaikyti ir pakreipti laidos formatą, siekiant kuo mažesnio kontakto tarp laidos vedėjo ir dalyvių. „Tikimės, jog mažėjant suvaržymams dėl pandemijos, galėsime gyvai dalyvauti Klaipėdos miesto verslų gyvenime ir tai perteikti žiūrovams“, – teigia S. Štraupaitė.

Dalyvio anketa verslui

Dalyvio anketa vedėjui.

Laida Youtube platformoje: https://www.youtube.com/watch?v=Gj71pKjavpU&t=268s