18.117.196.217
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2020-12-21
Šaltinis

Prisidėk prie ansamblio „Synaesthesis“ veiklos!

Data
2020-12-21

Prisidėk prie ansamblio „Synaesthesis“ veiklos!

Ansamblis Synaesthesis ieško motyvuotų, kūrybingų žmonių, norinčių dalyvauti menininkų gyvenimo užkulisiuose: projektų vadybininko ir socialinių tinklų koordinatoriaus.

Projektų vadybininko pareigos

Šios pozicijos darbo krūvis yra apie 20 val. per savaitę, atlygis nuo 700 Eur iki mokesčių, su galimybe augti kartu su organizacija didesniam darbo kiekiui ir atlygiui. Darbo grafikas lankstus, priklausantis nuo vykdomų projektų, pagrindinė darbo vieta Synaesthesis ansamblio studija Pylimo gatvėje, Vilniuje.

Bendradarbiaujant su Synaesthesis komanda, vadybininkė/as rūpinsis sklandžiu projektų vykdymu nuo administracinių aspektų iki įvykdymo – projektų formavimu ir rašymu, bendradarbių ir rėmėjų paieškomis, dokumentacija ir archyvavimu, renginių koordinavimu, sutarčių parengimu, natų pirkimu ir paruošimu muzikantams, muzikantų grafiko sustatymu ir kitomis paskirtomis užduotimis.

Reikalavimai:

  • šiuolaikinės muzikos/meno konteksto išmanymas;
  • meno vadybos darbo patirtis (projektų rašymas, administravimas ir vykdymas);
  • puikus lietuvių ir anglų kalbų mokėjimas;
  • atsakomybės jausmas ir gebėjimas savarankiškai spręsti iškilusias dilemas;
  • geri darbo kompiuteriu įgūdžiai;
  • emocinė branda ir humoro jausmas.

Motyvacinį laišką ir CV siųsti iki gruodžio 31 d. vidurnakčio adresu: info@synaesthesis.lt

 

Socialinių tinklų koordinatorius

Pagrindinė misija – transliuoti vystomų veiklų ir idėjų žinutę ansamblio internetinėje svetainėje, socialinės medijos kanaluose o taip pat Ernst von Siemens fondo Instagram paskyroje skirtoje 2020/2021 metų ansamblio prizo laimėtojams.

Šios pozicijos darbo krūvis yra apie 5-10 val. per savaitę, siūlomas atlygis 240 Eur per mėnesį pagal individualią veiklą su galimybe augti pagal darbo sėkmę ir apimtis. Svarbiausios užduotys vykdomos bendradarbiaujant su Synaesthesis komanda – talpinti medžiagą apie naujus projektus ir koncertus ansamblio internetiniame puslapyje, prižiūrėti ansamblio internetinę parduotuvę, komunikuoti apie ansamblio meninę veiklą ir repeticijas Instagram paskyrose bei Facebook, kurti strategijas auditorijos didinimui ir konkrečių tikslų internetinėje erdvėje pasiekimams, pagal sutartą planą dalyvauti kai kuriose ansamblio repeticijose / vadybiniuose pasitarimuose ir viešinti svarbiausius vyksmus.

Reikalavimai:

  • puikus internetinių tinklų veikimo išmanymas (Instagram, Facebook);
  • anglų ir lietuvių kalbos mokėjimas;
  • kūrybingumas ir domėjimasis meno lauko aktualijomis;
  • Įsigilinimas į ansamblio Synaesthesis vystomus projektus, viziją ir perteikiamą žinutę;
  • Atsakomybė ir humoro jausmas.

Motyvacinį laišką, savo Instagram paskyros nuorodą bei trumpą vizijos ansamblio reprezentacijos pristatymui (tris Instagram įrašus ir tris Instagram istorijas) siųsti iki gruodžio 31 d. vidurnakčio adresu: info@synaesthesis.lt