3.85.85.246
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2022-04-27
Žymės

Parodos „Koliažai“ atidarymas Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje

Data
2022-04-27

Parodos „Koliažai“ atidarymas Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje

Kauno apskrities viešoji biblioteka (K. Donelaičio g. 8, Renginių erdvė) gegužės 2 dieną 17:00 val. kviečia į Tado Klimausko kūrybinių darbų parodos „Koliažai“ atidarymą. Paroda veiks gegužės 2–8 d.

Tadas dalijasi: „Kūryba man yra bandymas atsikratyti galvoje susikaupusių minčių ir vaizdinių perteklių, o koliažais apjungiu įkvėpimą iš įvairiausių medijų. Kuo surrealistiškesnė, keistesnė, abstraktesnė asociacija – tuo geriau. Kam ta prasmė?“. Tado kūrybinių darbų paroda „Koliažai“ yra dalis projekto „Erdvė reikšis“ renginių ciklo.

Svajoji apie asmeninę parodą ar performansą, o gal tiesiog nori įgyti naujų žinių? Kauno apskrities viešoji biblioteka organizuoja projektą „Erdvė reikštis“, kuris padės jauniesiems kūrėjams geriau atrasti save, prisijungti prie bendruomenės ir dalintis savo patirtimis ir menu laisvoje, atviroje ir saugioje erdvėje. Projektas apima kelias veiklas: parodas, performansus, peržiūras, edukacijas, kūrybinius susitikimus. Jau pirmąją gegužės savaitę turėsi galimybę susipažinti su Tado Klimausko digital kūryba.

Atidarymo metu bus kalbinamas kūrėjas Tadas, apžvelgiami bibliotekos erdvėse eksponuojami darbai,  koncertuos Aušrinė, kuri savo talentus atskleis prie DJ pulto.

Daugiau informacijos Kauno apskrities viešosios bibliotekos puslapyje.