18.217.60.35
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Paroda „Tarptautinių studijų dienos 2022“

Data
2022-03-25

Paroda „Tarptautinių studijų dienos 2022“

Kovo 27 d. 11:00–17:00 val. Vilniuje, Radisson Blu Hotel Lietuva (Konstitucijos pr. 20) vyks paroda „Tarptautinių studijų dienos 2022“.

Parodoje bus galima susitikti su pasaulyje gerai žinomais universitetais ir verslo mokyklomis, prestižinėmis privačiomis mokyklomis ir tarptautiniais koledžais, kalbų stovyklomis. Visos parodos metu konsultuos Baltic Council for International Education konsultantai.

Parodoje lankytojų laukia daug užsienio naujienų išsilavinimo srityje ir susitikimai su Italijos, Nyderlandų, Belgijos, Danijos, Šveicarijos, JAV ir kitų šalių universitetais. Renginyje sužinosi apie bakalauro, magistrantūros, MBA, Executive MBA aukštojo mokslo studijų programas.

Mokiniai ir jų tėveliai besidomintys pagrindiniu ir viduriniu išsilavinimu turės puikią galimybę susitikti su prestižinių mokyklų direktoriais, komisijos nariais atvykusiais iš Didžiosios Britanijos ir Šveicarijos.

Į klausimus apie kalbų mokymąsi atsakys kalbų mokyklų ir vasaros stovyklų atstovai. Taip pat bus aptariami kultūrų skirtumai, apgyvendinimas, stipendijos ir nemokamo išsilavinimo galimybės.

Įėjimas į parodą nemokamas.