3.17.79.60
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Autorius
Marija Žernakova
Data
2020-12-01

Nežinai kokią specialybę rinktis? Dalyvauk ISM nemokamuose internetiniuose seminaruose!

Autorius
Marija Žernakova
Data
2020-12-01

Nežinai kokią specialybę rinktis? Dalyvauk ISM nemokamuose internetiniuose seminaruose!

ISM universitetas – vienas geriausių verslo ir ekonomikos universitetų Baltijos šalyse – organizuoja virtualių seminarų ciklą „Ką dirba ateities specialistai?“. Tavęs lauks 5 visiškai nemokami virtualūs seminarai, kurių metu turėsi galimybę iš arti pažinti dominančią specialybę, sužinoti kokiose srityse galėsi dirbti baigęs pasirinktą studijų programą bei susipažinti su ateities savimi. Įvairių sričių profesionalai tave įsileis į virtualią darbo virtuvę, padėsiančią atsakyti į tą erzinantį klausimą – ar ŠI specialybė tikrai man? Į visus virtualius seminarus pakviesti specialistai, kurie padės tau išsiaiškinti kokių savybių ir gebėjimų reikia, norint gauti gerą pasiūlymą, kokio uždarbio gali tikėtis ir dar daug įdomių ir labai naudingų dalykų. Nedvejok ir registruokis į virtualius seminarus. Jeigu esi įsitikinęs, kad tikrai žinai apie savo būsimą profesiją ir jau viską suplanavai, dalyvavimas šiuose seminaruose taip pat tau bus naudingas. Kodėl? Tu galėsi galutinai apsispręsti ar pasirinkai teisingą kelią.

Išankstinė registracija į seminarus yra būtina!

  • „Ateities specialybė: skaitmeninė rinkodara ir reklama“ Gruodžio 2 d., 14:30 val.

Dalyvaujant šiame seminare galėsi ir iš arti pamatyti, kaip atrodo profesionalių marketingo specialistų virtuvė, suprasi, kokie darbai laukia tavęs pasirinkus marketingo specialybę, išgirsi, ko ateities darbdaviai tikisi iš tavęs bei sužinosi, kokio uždarbio gali tikėtis ateityje!

Registracijos nuoroda čia.

  •  „Ateities specialybė: tarptautinė politika ir valdymas“ Gruodžio 7 d., 16:00 val.

Rudens vakarais negalėjai pasirinkti ar stebėti naujienas apie LR Seimo rinkimus, ar sekti, kas vyksta JAV prezidento rinkimų aikštelėje? O gal tiesiog ŽINAI, kad gimei būti politikos profesionalu? Jeigu atsakymai į šiuos klausimus yra taip, registruokis ir dalyvauk!

Registracijos nuoroda čia.

  • „Ateities specialybė: ekonomika ir duomenų analitika“ Gruodžio 8 d., 16:00 val.

Seminaras ekonomikos entuziastams. Šiame seminare sužinosi viską, kas svarbu, svajojant apie ekonomisto specialybę.

Registracijos nuoroda čia.

  • „Ateities specialybė: finansai ir investavimas“ Gruodžio 10 d., 16:00 val.

Planuoji savo finansus ir moki juos panaudoti tikslingai? Investavimas, indėliai, kaupiamieji fondai tau jau seniai pažįstami žodžiai? Jei taip, tuomet registruokis!

Registracijos nuoroda čia.

  • „Ateities specialybė: inovacijų ir gamybos vadyba“ Gruodžio 15 d., 16:00 val.

Seminaras sekantiems naujienas apie naujausias technologijas ir tiems, kurių galvoje nuolat sukasi mintys apie techninius sprendimus, kurie įmones vestų į sėkmę, o strategavimas, planavimas ir organizavimas yra sipriosios savybės.

Registracijos nuoroda čia.