52.90.40.84
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Nepraleisk DigiMūšio!

Data
2020-11-18

Nepraleisk DigiMūšio!

Dažniausiai mokytojos klausimą „ar viskas aišku“ palydi nejauki tyla. Taip dažniausiai būna dėl to, kad po 45 minučių mokytojos monologo pasidaro aišku tik tiek, kad viskas neaišku… Kad mokymosi spragų liktų kuo mažiau ir galiausiai galėtum sušukti išganingą „Supratau!“, siūlome papildomai mokytis Digiklasėje.

Digiklasė – virtuali mokykla, kurioje gali išmokti viską, ko nesupratai mokykloje ir pasiruošti artėjantiems kontroliniams ar net brandos egzaminams! Tau padės geriausi mokytojai, LIVE pamokos ir išmaniosios technologijos. Digiklasėje tau padėti yra pasiruošę Kembridžo universitetą baigę ir Vilniaus licėjuje dėstantys mokytojai. Ten nebūsi paliktas nuošalyje ir galėsi drąsiai klausti visų iškilusių klausimų.

Sunkias fizikos formules ir suktas lietuvių kalbos taisykles į žmonių kalbą išversti tau gali padėti atviri pokyčiams Digiklasės mokytojai. Kainos šioje virtualioje mokykloje tikrai „nesikandžioja“, tačiau su nuolaidos kodu ZINAUVISKA gali gauti papildomą 10% nuolaidą!

Nepraleisk DigiMūšio!

Lapkričio 21 dieną mesk telefoną į šoną ir dalyvauk virtualiame protmūšyje, kurį ves du nepataisomi komikai ir protmūšių entuziastai – Paulius Ambrazevičius ir Mantas Stonkus.

Išgirsi ne tik faktų, kurių mokykloje nepasakojo joks mokytojas, bet ir laimėsi prizų, kurių vertė beveik 2000€! Bus apdovanoti net 10 geriausiai pasirodžiusių dalyvių.

Renginys prasideda 18:00, o 18:30 užsidaro vartai į LIVE’ą – nepražiopsom!

Registracija atsidaro lapkričio 18 d.

Renginio nuorodą rasi paspaudęs čia.

Registracija – https://app.digiklase.lt/registration/0