44.204.94.166
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2023-03-08

Nemokami savigynos seminarai Vilniuje

Data
2023-03-08

Nemokami savigynos seminarai Vilniuje

Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ „Active Vilnius“, bendradarbiaudamos su „Savigynos akademija“, kviečia vilniečius į atvirus savigynos užsiėmimus didžiuosiuose Vilniaus sporto objektuose.

Vienas iš šio organizuojamo projekto tikslų – savigynos treniruočių ir teorinių užsiėmimų metu suteikti žmonėms kasdieniame gyvenime lengvai pritaikomų žinių apie prevenciją bei pavojingų, konfliktinių situacijų išvengimą. Prevencija yra pirminis ir pagrindinis raktas į saugumą, mokantis ne tik numatyti potencialiai pavojingas situacijas, bet ir asmeninio atsakingumo bei racionalaus apdairumo tikslingai siekiant jų išvengti.

Projekto dalyviai bus supažindinami ir apmokomi taisyklingai naudotis asmens savigynos priemonėmis, tokiomis kaip dujinis balionėlis ir taktinis žibintuvėlis.

Nemokami seminarai vyks kiekvieną kovo mėnesio sekmadienį.

Seminarų dalyviai kviečiami su savimi turėti vandens, užrašų knygelę, rašiklį, geriamo vandens, dujų balionėlį ir žibintuvėlį (jeigu turite). Rekomenduojama vilkėti judesių nevaržančią aprangą ilgomis rankovėmis bei mūvėti sportinę salės avalynę.

Šiuose seminaruose gali dalyvauti žmonės nuo 13 iki 80 metų. Pasirengimo lygmuo yra nesvarbus.

Registracija į pasirinktą nemokamą savigynos seminarą vyksta el. p. info@activevilnius.lt.

Rašant elektroninį laišką, tiesiog reikia nurodyti savo vardą ir pavardę bei seminaro datą, kuriame ketinate dalyvauti. Taip pat nėra draudžiama tam pačiam žmogui dalyvauti ir visuose atviruose užsiėmimuose, tačiau atsižvelgiant į sporto objektų dydžius, dalyvių skaičius bus ribojamas.

Daugiau informacijos rasite čia.