3.145.108.9
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Nemokamas seminaras apie viešbučių vadybos studijas Šveicarijoje

Data
2020-10-16

Nemokamas seminaras apie viešbučių vadybos studijas Šveicarijoje

Svajoji apie nuosavą viešbutį arba karjerą prabangiame viešbutyje bet kuriame pasaulio krašte ir nežinai, nuo ko pradėti? Registruokis į nemokamą online seminarą su vienu geriausiu Šveicarijos svetingumo bei viešbučių vadybos universitetu pasaulyje – Glion Institute of Higher Education, bus atsakyta į visus klausimus!

Pirmas žingsnis svajonių link – yra kokybiškas išsilavinimas. „Study Plan“ turi didelę patirtį edukacijos srityje, todėl siūlo tik geriausius variantus. Seminaro metu būsi supažinditas su Šveicarijos svetingumo išsilavinimo grandu – Glion Institute of Higher Education bei bendrausi su šios aukštosios mokyklos atstovu.

Tai yra viena geriausių aukštųjų mokyklų turizmo ir svetingumo srityje, remiantis „QS Top Universities“ reitingu ji užima net 3-ąją vietą pasaulyje. O tai reiškia, kad baigę šią mokyklą iš karto pateksite į geidžiamiausių svetingumo specialistų sąrašą.

Studijuodami šioje mokykloje galėsi ne tik gauti aukščiausios kokybės bakalauro ar magistro laipsnį, bet ir pamatyti kaip praktiškai veikia turizmo industrija. Jau pirmais studijų metais teorija derinama kartu su praktika geriausiuose pasaulio viešbučiuose. Taip pat seminaro metu sužinosite, kaip galima įgyti Šveicarišką išsilavinimą besimokant Jungtinėje Karalystėje, Glion Institute of Higher Education Londono fakultete.

Pagrindinis Glion Institute of Higher Education šūkis – kokybiškas išsilavinimas ir sėkminga karjera. 2020 m. spalio 29 d., 18.00 val. Dalyvauk  nemokamame online seminare ir pradėti kelią svajonių karjeros link!

Seminaras vyks anglų kalba, trumė – 1 val.

Registracija yra privaloma, prisijungimą prie seminaro bus atsiųstas nurodytu el. paštu, likus 3 dienoms iki seminaro.

Registruokis online –  https://studyplan.lt/nemokamas-online-seminaras…/