34.234.83.135
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2022-12-09

Nemokama nuotolinė paskaita „Streso valdymas ir kvėpavimas. Kaip sutikti šventes be nerimo?“

Data
2022-12-09

Nemokama nuotolinė paskaita „Streso valdymas ir kvėpavimas. Kaip sutikti šventes be nerimo?“

Ar žinojote, kad nebūtina praleisti ištisas valandas medituojant, gyvenant miške ar gamtoje, norint valdyti savo gerokai per didelį streso lygį ir jaustis geriau?

Stresas neigiamai veikia organizmą: greitiną senėjimą, sukelia fizinį nuovargį, galvos, nugaros skausmus, blogina psichoemocinę būklę, miego kokybę, dėl to mažėja produktyvumas. Tačiau nudžiuginsime, nes stresas gali būti nesudėtingai sukontroliuojamas vien tik fiziologinėmis, natūraliomis kūno ypatybėmis ir vos per kelias minutes!

Gruodžio 13 d., 18.00 val. Vilniaus visuomenės sveikatos biuro „Vilnius sveikiau“ organizuojamame nuotoliniame užsiėmime bus kalbama apie streso poveikį kūnui, kvėpavimo fiziologiją, jo naudą ir pritaikymo galimybes. Praktinėje dalyje turėsite galimybę išbandyti ir išmokti keletą nesudėtingų kvėpavimo technikų, padėsiančių suvaldyti kasdien kylantį, kartais nė nepastebimą stresą.

Paskaitą ves lektorė Greta Puzonė – „Vilnius sveikiau“ sveikatos stiprinimo specialistė, kineziterapeutė, sveikatingumo instruktorė ir sveikos gyvensenos praktikė.

Daugiau informacijos ir registracijos nuorodą į renginį rasite čia.