3.146.152.99
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2022-12-20
Žymės
Šaltinis

MEDEA apdovanojimai

Data
2022-12-20

MEDEA apdovanojimai

MEDEA apdovanojimų tikslas – skatinti naujoves ir gerąją praktiką, susijusią su žiniasklaidos (garso, vaizdo, grafikos ir animacijos) naudojimu švietime. Apdovanojimais taip pat pripažįstama ir skatinama žiniasklaidos priemonių turtingos mokymosi produkcijos, išteklių, procesų ir paslaugų kūrimo ir pedagoginio projektavimo meistriškumas.

MEDEA apdovanojimas už geriausią edukacinę mediją
Šis apdovanojimas bus skiriamas už geriausią visuose sektoriuose ir visuose švietimo ir mokymo lygmenyse sukurtą mokomąją mediją, išteklių, priemonę ar paslaugą.

Specialusis MEDEA žiuri prizas
Teisėjai savo nuožiūra gali skirti specialųjį apdovanojimą už išskirtines pedagoginio ar techninio dizaino naujoves.

Kaip aplikuoti:

Darbai turėtų demonstruoti išskirtinį daugialypės terpės naudojimą mokymosi aplinkoje, įskaitant vaizdo įrašus, garso įrašus, simuliacijas, programas, tinklalaides, vlogus, animaciją ir bet kokį kitą puikų mokomosios daugialypės terpės naudojimą.

Paraiškas gali teikti studentai, mokytojai, mokyklos, gamybos įstaigos, universitetai, mokymo įmonės, agentūros ir visi kiti, kurie kuria ir naudoja mokomąją daugialypę terpę.

Dalyviai gali pateikti iki 12 darbų.

Bet kokia daugialypės terpės medžiaga turi būti sukurta po 2020 m. sausio 1 d.

Galutinis terminas: 2023 m. kovo 17 d.

Visi finalininkai bus informuoti iki 2023 m. gegužės mėnesio ir pakviesti dalyvauti apdovanojimų ceremonijoje, per konferenciją „Žiniasklaida ir mokymasis‟ Belgijoje, kur bus paskelbti nugalėtojai.

Daugiau informacijos rasite čia.