52.14.85.76
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Laimėk kelionę į Nidą Thomo Manno festivalio esė konkurse

Data
2021-04-16

Laimėk kelionę į Nidą Thomo Manno festivalio esė konkurse

Ar norėtum kelis vasaros vakarus praleisti romantiškojoje Nidoje už dyką? Viskas ką reikia padaryti – parašyti esė tema „Kultūros kraštovaizdžiai. Pakrantės“.

Jau daugiau nei du dešimtmečius kiekvienais metais Nidoje vyksta tradicinis Thomo Manno festivalis. Kaip ir kasmet, festivalio organizatoriai skelbia esė konkursą studentams, kurio pagrindinis prizas – nemokama trijų dienų nakvynė Nidoje.

Konkurso sąlygos:

  • Konkurse gali dalyvauti aukštųjų mokyklų ir kolegijų studentai. Dalyvauti galima ne daugiau kaip dvejus metus iš eilės.
  • Dalyviai pateikia lietuvių kalba parašytą esė festivalio tema. Esė apimtis – nuo 1 300 iki 2 500 žodžių (apie 4–8 psl.), formatas Word. Reikalavimų neatitinkančios esė nevertinamos.
  • Tekstus siųsti el. paštu mann@mann.lt iki birželio 4 d. Prie darbo nurodyk savo amžių, kur ir ką studijuoji.

Daugiau apie esė temą skaityk čia.

Sužinoti, kuo ypatingas esė žanras, kuo jis skiriasi nuo samprotaujamojo rašinio ar akademinio referato, gali atsivertęs T. Manno eseistiką. Jeigu neskaitai vokiškai, skaityk T. Venclovos, R. Rastausko, Cz. Miloszo, J. Brodskio, S. Sontag ir kt. esė knygas, taip pat ankstesnių konkursų laureatų kūrinius, kuriuos gali rasti festivalio svetainėje www.mann.lt naujienų skiltyje.

Kilus klausimams kreipkis: +370 469 52260, www.mann.lt