3.147.28.202
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Autorius
LR KAM
Data
2024-04-26

Laikyk pilietiškumo egzaminą

Autorius
LR KAM
Data
2024-04-26

Laikyk pilietiškumo egzaminą

Krašto apsaugos ministerija (KAM) kartu su Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamentu prie KAM kviečia dalyvauti pirmąjame Pilietiškumo egzamine!

Ar jautiesi pasikaustęs pilietiškumo temoje? O gal nori apie tai sužinoti daugiau? Kviečiame įveiklinti pilietiškumo žinias ir išbandyti save ypatingame egzamine! Kvietimas į vienintelį tokį patikrinimą siunčiamas visiems Lietuvos ir pasaulio lietuviams, nepriklausomai nuo amžiaus, pareigų ar kitų charakteristikų.

Kaip? Registracija jau prasidėjo! Tereikia užpildyti registracijos formą.

Kada? Gegužės 14 d. nuo 8 iki 18 val. Lietuvos laiku. Preliminari trukmė – iki 40 min.

Kas gali dalyvauti? Kiekvienas, matantis Tėvynę Lietuvoje.

Kas už tai? Prizai! Rinksime pilietiškiausius ir išmaniausius, kuriuos apdovanosime gegužės 29 d. Vilniuje, o rezultatai bus skelbiami per 3 d. d. nuo užduočių atlikimo.

Geriausiai pasirodžiusieji ant rankų galės užsidėti išmaniuosius laikrodžius, o sėkmingiausiai dalyvavusių švietimo ar verslo organizacijų komandoms dovanosime prizus, užtikrinančius pasiruošimą dienai „X“.

Svarbiausia informacija:

Registruotis gali jau dabar egzamino tinklalapyje, nuorodą gali rasti čia.

Kalendoriuje privalai apsibraukti gegužės 14 d. ir atlaisvinti laiką tarp 8–18 val.

Pagilinti ir patikrinti žinias raginame apsilankius čia.

Iniciatyvos organizatoriai – Krašto apsaugos ministerija (KAM) kartu su Mobilizacijos ir pilietinio pasipriešinimo departamentu prie KAM.

Draugai – Lietuvos Respublikos Vyriausybės kanceliarija, Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Nacionalinė NVO koalicija.

Plačiau – čia.