44.211.188.101
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Konkursas mokiniams „ES ateitis: ką Lietuva gali pasiūlyti Europai?“

Data
2020-10-12

Konkursas mokiniams „ES ateitis: ką Lietuva gali pasiūlyti Europai?“

Ką manai apie Europos Sąjungos ateitį? Visoje ES vyks konsultacijos su piliečiais ir jaunimu, siekiant patobulinti ES veikimą ir vykdomą politiką. Dalyvauk istorinėje Europos ateities konferencijoje, išreikšdamas savo nuomonę! Geriausius išgirs kiti konferencijos Lietuvoje dalyviai, tad nepraleisk galimybės padaryti tikrą poveikį Lietuvos ir Europos ateičiai! Juk būtent Tau teks gyventi ES, prie kurios kūrimo gali prisidėti jau šiandien!

Atsiųsk savo vaizdo įraše įrašytą kalbą – argumentuotą nuomonę apie Tave jaudinantį ES ateities aspektą ir laimėk šaunius prizus! Gali laisvai pasirinkti temą, ką ir kokioje srityje ES turėtų keisti ir tobulinti. Tegul tai būna įkvepianti ir įtaigi kalba lyg dalyvautum tikroje konferencijoje apie ES ateitį! Labai svarbu, kad pasirinkta tema kalbėtum iš savo, Lietuvos jauno žmogaus, perspektyvos, darydamas sąsajas su savo aplinkos, bendruomenės aktualijomis.

Geriausieji ne tik bus išgirsti, bet ir apdovanoti! 7-9 ir 10-12 klasių pirmųjų trijų vietų nugalėtojai gaus tokius prizus dovanų: planšetę (pirmos vietos), bevieles ausines (antros vietos) ir nešiojamus įkroviklius (trečios vietos). O konkurso dalyvių mokytojai, pasiūlę mokiniams sudalyvauti, bus paskatinti konkurso sumanytojos – Užsienio reikalų ministerijos suvenyrais. Nugalėjusiems dalyviams ir jų mokytojams bus skiriami pažymėjimai!

Komisija, sudaryta iš konkurso organizatorių ir partnerių, atrinks nugalėtojus, atsižvelgiant į argumentacijos kokybę, oratorystę ir kalbos įtaigumą, išsakytų idėjų originalumą. Video kokybė ar montažas nebus vertinami.

Svarbiausia, kad būtų galima gerai girdėti ir matyti konkurso dalyvį ar dalyvę!

Vaizdo įrašus konkursui siųsk per Wetransfer el. paštu aktualiju.pamoka@gmail.com iki lapkričio 10 dienos.

Daugiau informacijos čia.