3.133.141.6
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Konferencija „Psichologai mokiniams apie mokinius – 11“

Data
2020-11-10

Konferencija „Psichologai mokiniams apie mokinius – 11“

Lapkričio 30 d. – gruodžio 4 dienomis, nuotoliniu būdu vyks kasmetinė Vytauto Didžiojo universiteto Psichologijos katedros organizuojama konferencija „Psichologai mokiniams apie mokinius – 11“, skirta 10-12 klasių mokiniams, mokytojams ir tėvams. Norintys dalyvauti kviečiami registruotis internetu.

Konferencijos metu įvairių sričių psichologai su mokiniais, mokytojais ir tėvais, dalinsis savo atliktų tyrimų rezultatais, įžvalgomis ir praktiniais patarimais. Visi susidomėję yra kviečiami dalyvauti konferencijoje ir su psichologija susipažinti iš arčiau!

Konferencija prasideda lapkričio 30 d. (pirmadienį) 16 val., o atidarymo dienos proga visi yra kviečiami susipažinti su mokslinių tyrimų rezultatais, su šokio – judesio terapija bei diskutuoti su režisieriumi Tadu Vidmantu apie psichikos sveikatą. Konferencija tęsis visą savaitę, todėl gruodžio 1 d. – 4 d. kviesime į kūrybines dirbtuves, kurių metu diskutuosime apie konkrečias temas bei ieškosime praktinių sprendimų. Iki susitikimų konferencijoje! Renginys nemokamas. Dalyviams elektroniniu paštu bus išsiųsti e. pažymėjimai.

Daugiau apie renginį – https://fb.me/e/301dI6SDJ