3.133.79.70
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2023-04-19

Junkitės prie gerų darbų judėjimo „IŠVIEN“

Data
2023-04-19

Junkitės prie gerų darbų judėjimo „IŠVIEN“

Junkitės prie gerų darbų judėjimo „IŠVIEN“ ir kvieskite miestiečius daryti gerus darbus!

VšĮ „SAVA Visiems“ kartu su Vilniaus jaunimo informacijos ir savanorystės centru organizuoja plataus masto savanorystės iniciatyvą. Siekiama suburti visuomenines organizacijas, verslo įmones bei savanorius daryti gerus darbus Lietuvai. Tikima, jog „Išvien“ taps kasmetine tradicija, sutelksiančia bendruomenes, ir stiprins savanorystės kultūrą didžiuosiuose Lietuvos miestuose, ir ne tik. Gerų darbų dienos yra puiki galimybė pristatyti savo organizacijos misiją visuomenei ir pritraukti naujų ilgalaikių savanorių.

VšĮ Sava Visiems – ne pelno siekianti organizacija, kuri technologijų pagalba sukuria sąlygas efektyviai savanorystei. Sujungiame pilietines visuomenės organizacijas su verslo įmonėmis ir žmonėmis, norinčiais savanoriauti, pasitelkdami SAVA Platformą.

Vilniaus jaunimo informacijos ir savanorystės centras – organizacija, rengianti iniciatyvas savanorystei viešinti ir skatinti, teikianti jaunimo informavimo ir konsultavimo paslaugas bei kurianti projektus jaunimui aktualiomis temomis. Greitu metu VJISC pažinsite kitu veidu – „22 Bendrà būtis“ kvies apsilankyti kompleksiniame jaunimo paslaugų centre  ir atrasti net >14 skirtingo pobūdžio paslaugų pačioje Vilniaus širdyje.

Tapkite judėjimo „Išvien“ partneriais ir registruokite savo organizuojamą veiklą bei savanorių poreikius  www.savaplatforma.lt gegužės 11-14 dienomis. Gerų darbų registracijos priimamos iki gegužės 5 d. Dalinkitės savo ketinimu jungtis prie „Išvien“ gerų darbų judėjimo savo socialinėse paskyrose #isvien.

Vilniuje vykstančias veiklas taip pat galite registruoti ir šioje platformoje, kurioje galite papildomai įvertinti savanorių pastangas ir įgytus įgūdžius, išduodami atviruosius ženkliukus bei kviesdami juos reflektuoti ar suteikti Jums grįžtamąjį ryšį.

Daugiau informacijos rasite čia.