52.55.19.189
Rezultatai
Neradote atsakymo?

„ISM insider“ – kaip išnaudoti virtualų pasaulį savo sėkmei susikurti?

Data
2021-01-22

„ISM insider“ – kaip išnaudoti virtualų pasaulį savo sėkmei susikurti?

ISM INSIDER, dar žinomas kaip „Moksleivių universitetas 2021“, grįžta ir sausio 30 d. suburs Lietuvos moksleivius į didžiulį virtualų renginį!

Renginyje sužinosi, kaip išnaudoti virtualų pasaulį savo sėkmei susikurti. Kaip įprasta, išgirsi ne tik vertingų įžvalgų iš TOP ekspertų, bet ir gausi dalyvio pažymėjimą bei papildomų balų stojant į ISM universitetą. Tokius privalumus gaus tik užsiregistravę dalyviai, tad užsitikrink vietą ir registruokis jau dabar – http://bit.ly/34vhhcz.

Tik užsiregistravusieji mokiniai bus pakviesti į specialią virtualią platformą stebėti renginio bei gaus pažymėjimus, tačiau konferencija bus gyvai transliuojama per lrt.lt, todėl renginį bus galima stebėti ir ten.

Renginio diskusijos:

  • „Critical thinking in the age of spam: ability to detect fake news“ – Indrė Makaraitytė, LRT tyrimų skyriaus vadovė, žurnalistė.
  • „Emotional wellbeing in the online world“ – Dainius Jakučionis, psichoterapeutas.
  • „Public speaking: how to speak when there is no audience?“ – Balys Narbutas, ISM dėstytojas, „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ komunikacijos konsultantas, mokymų vadovas.

Renginio vedėjai:

  • Vytautas Ulozas – Nekilnojamojo turto investuotojas, „24 projektai“ savininkas
  • Eglė Rakavskaitė – Tarptautinės rinkodaros specialistė, deimantų ekspertė, „Royal Jungles“ įkūrėja ir garsi DJ Azijos šalyse.