3.137.188.11
Rezultatai
Neradote atsakymo?

GameON: Edukacinių žaidimų kūrimo hakatonas

Data
2023-09-07

GameON: Edukacinių žaidimų kūrimo hakatonas

Įkvėpti Game On projekto partnerystės, palydėję fantastiškus edukatorius edukacinių žaidimų kūrimo kelionėse ir prisidėję prie galybės metodinių įrankių atsiradimo, VšĮ „Nectarus ir Vilnius – besimokantis miestas komanda sugalvojo garsiai ir prasmingai atšvęsti projekto sėkmę, todėl spalio 6–7 dienomis organizuoja 2 dienų „GameON: edukacinių žaidimų kūrimo hakatoną“ Vilniuje

Hakatono tikslas – sukurti edukacinių žaidimų prototipus, kurie padės pažinti Vilniaus miesto praeitį, dabartį ir ateitį.

Hakatone kviečiamos dalyvauti jaunimo (15–25 m.) komandos, kurias sudaro ne daugiau kaip 5 asmenys. Planuojamas komandų skaičius – 7. Komandų registracija bus stabdoma užsiregistravus numatytam komandų skaičiui.

Kiekviena komanda turės galimybę pasirinkti mentorius ir konsultuotis su jais numatytu laiku. Mentoriai – įvairių tematinių sričių (stalo, video žaidimų kūrimas, dizainas ir kt.) ekspertai ir praktikai, kurie konsultuos komandas ir savo įžvalgomis prisidės prie rengiamų idėjų tobulinimo.

Pagrindinis prizas – 1 000 EUR vertės čekis žaidimo kūrimui. Informacija apie papildomus prizus bus patinkslinta artimiausiu metu.

Šio hakatono metu susijungs Vilniaus miesto istorija, dabartis ir ateities vizijos.

Prisijunkite ir kurkite šiuolaikiškus, inovatyvius edukacinius žaidimus, kurie ne tik suteiks malonumą juos žaidžiantiems, bet ir skatins plėsti savo pažinimo horizontus bei pamatyti Vilniaus miestą kitomis akimis. Jaunieji žaidimų kūrimo fanai – registruokitės!

Registracija vyksta iki rugsėjo 16 d.

(Sulaukus daugiau nei 7 paraiškų, pirmenybė bus teikiama anksčiau užsiregistravusioms komandoms)

Daugiau informacijos rasite čia.