18.118.12.222
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Galimybė atlikti praktiką Lietuvos Respublikos nuolatinėje misijoje Jungtinėse Tautose

Data
2022-01-10

Galimybė atlikti praktiką Lietuvos Respublikos nuolatinėje misijoje Jungtinėse Tautose

Lietuvos Respublikos nuolatinė misija Jungtinėse Tautose kviečia atlikti praktiką, kurios metu pasisemtum praktinių žinių, reikalingų darbui tarptautinių santykių srityje, daugiau sužinotum apie Jungtinių Tautų sistemos veiklą, susipažintum su atstovavimo Lietuvai šioje organizacijoje specifika, įgytum daugiašalės diplomatijos patirties.

Prkatikuotis priimami Lietuvos Respublikos piliečiai arba lietuvių kalbą mokantys Europos Sąjungos ir NATO šalių piliečiai, įgiję bakalauro laipnį, magistrantūros ir doktorantūros studentai, taip pat aukštųjų mokyklų absolventai, baigę aukštąsias mokyklas ne anksčiau kaip prieš dvejus metus iki praktikos pradžios.

Praktikos trukmė – ne trumpesnė negu keturios savaitės, bet ne ilgesnė nei šeši mėnesiai.

Praktikos metu studentai ir absolventai neįdarbinami, jiems nėra mokamas darbo užmokestis.

Su praktikos atlikimu susijusios transporto, apgyvendinimo, pragyvenimo, gyvybės, sveikatos, civilinės atsakomybės ir kitokio draudimo išlaidos nėra kompensuojamos.

Jeigu nori atlikti praktiką, ne vėliau kaip likus 6 savaitėms iki praktikos pradžios, turi raštu kreiptis į Užsienio reikalų ministerijos Personalo departamentą (el. p. pd@urm.lt; egle.slapsiene@urm.lt) arba tiesiogiai į Misiją (el. p. lithuaniaun@un.org; misija.jt@urm.lt; dangira.west@urm.lt), prašydamas sudaryti galimybę atlikti praktiką.

Prašyme reikia nurodyti, kodėl norėtum atlikti praktiką, aukštosios mokyklos, kurioje studijuoji (studijavai), pavadinimą, specialybę ir kursą, norimą praktikos atlikimo laiką ir trukmę.