3.80.155.163
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2020-11-24
Žymės

Eurodesk Lietuva mokymai dirbantiems su jaunimu

Data
2020-11-24

Eurodesk Lietuva mokymai dirbantiems su jaunimu

Šiuo įtemptu laikotarpiu sunku išlaikyti aukštą motyvacijos lygį, būti darbingiems ir neprarasti gyvenimo džiaugsmo. Gruodžio  8 ir 10 dienomis Eurodesk Lietuva tinklas organizuoja mokymus, skirtus dirbantiems su jaunimu: mokytojams, jaunimo centrų darbuotojams apie tai, kaip motyvuoti ir palaikyti jauno žmogaus, priversto užsidaryti tarp keturių sienų, dvasią.

Pirmąją mokymų dieną (gruodžio 8 d., 12:00 val.) bus kalbama apie įrankius darbui su jaunimu, skaitmenizaciją, įtraukiančius darbo metodus. Užsiėmimą ves Nerijus Kriaučiūnashttps://www.neformaliai.lt/ organizacijos.

Gruodžio 10 d., 13:00 val. vyks mokymai su Marija Serbintaite, kitiems geriau žinoma Femos vardu. Mokymai bus apie darbą su jaunimu karantino metu: kaip su jaunais žmonėmis bendrauti, juos sudominti, su kokiais sunkumais susiduriama. Marija Serbintaitė dirbo mokytoja ir per praėjusį karantiną daug bendravo su savo mokiniais apie motyvaciją, psichologinius iššūkius, su kuriais jiems teko susidurti karantino metu, taikė įvairius metodus, kaip kalbėti apie apie apėmusį nerimą, liūdesį ir diskutavo su jais apie produktyvumą, laiko planavimą ir motyvaciją.

Registruotis į mokymus galima iki gruodžio 1 d.

Mokymai yra organizuojami pagal „Active Citizens” programos projektą, tad kviečiame mokymuose dalyvauti asmenis, dirbančius su jaunimu šiose savivaldybėse: Vilniaus rajono, Šalčininkų, Švenčionių, Visagino ir Klaipėdos.

Daugiau apie „Active Citizens” programą ir bendruomenių projektus skaitykite čia: https://www.activecitizens.lt/ .