18.191.234.62
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Diskutuok apie dvigubos pilietybės įteisinimą politinio žaidimo simuliacijoje „Seimas insider“

Data
2021-06-14

Diskutuok apie dvigubos pilietybės įteisinimą politinio žaidimo simuliacijoje „Seimas insider“

Jaunimo debatų asociacija kviečia moksleivius ir studentus į vasaros renginių ciklo „Tavo žodžio vasara“ projektą „Seimas Insider“.

„Seimas insider“ – interaktyvi politinio žaidimo simuliacija, kurios metu įsijausi į Seimo nario vaidmenį, kartu su kolegomis dalyvausi partijų pasitarimuose ir atrasi valstybei palankiausią sprendimą dvigubos pilietybės klausimu. Savo sprendimą išmoksi pagrįsti svariais argumentais.

Tad jeigu esi 16–26 metų amžiaus, domiesi politika ir visuomenine veikla, mėgsti diskutuoti, išbandyti interaktyvius mokymosi metodus, o gal nori sužinoti bei išmokti šio to naujo – registruokis bei paragink draugus prisijungti, juk drauge žaidimas bus dar įdomesnis! Užsiregistruoti bei pasirinkti tinkamiausią datą gali čia.

Numatomos renginių datos virtualioje aplinkoje – birželio 24 d., liepos 23 d., rugpjūčio 17 d. 10:00 – 15:00 val.

Projektas remiamas Vokietijos ambasados iš Atsparumo (angl. resilience) iniciatyvai skirtų lėšų.

Asociacija „Jaunimo debatai“ yra ne pelno siekianti organizacija, kuri siekia ugdyti kritinį jaunų žmonių mąstymą, kviečia diskutuoti įvairiomis visuomeninėmis, kultūrinėmis ir politinėmis temomis bei skatina vokiškos kultūros plėtrą Lietuvoje. Daugiau informacijos apie organizacijos veiklą rasi čia.