18.118.193.232
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Dalyvauk parodoje „Tarptautinių studijų dienos 2020“!

Data
2020-10-19

Dalyvauk parodoje „Tarptautinių studijų dienos 2020“!

Kviečiame į šių metų išskirtinį renginį tuos, kurie galvoja apie studijas užsienyje – universitete ir verslo mokyklose, vidurinio išsilavinimo ir tarptautiniuose koledžuose, kalbų mokyklose ir vasaros stovyklose visame pasaulyje!

Spalio 22, 23 ir 24 dienomis – nuotolinė paroda „Tarptautinių studijų dienos 2020“!

  • Susipažinsite su užsienio švietimo įstaigų atstovais ir sužinosite apie studijas universitete, vidurinio išsilavinimo įstaigose ir tarptautiniuose koledžuose, taip pat turėsite išsirinkti įvairius kalbų kursus geriausiose kalbų mokyklose.
  • Sužinosite apie studijų finansavimą, galimybę gauti stipendiją universitete arba vidurinėse mokyklose, taip pat apie studijų paskolas ir nemokamą išsilavinimą.
  • Dalyvaukite nemokamuose WEB seminaruose, informaciniuose susitikimuose ir diskusijose, kuriuos organizuos patys parodos dalyviai ir švietimo įstaigų atstovai.
  • Konsultuokitės su Baltic Council for International Education parodos organizatoriais – jūsų individualūs konsultantai užsienio klausimais, kurie Jums padės ne tik pateikti stojimo dokumentus, bet ir konsultuos viso stojimo proceso metu. Jums padės išsirinkti tinkamiausią universitetą ar mokyklą Didžiojoje Britanijoje, Danijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Italijoje, JAV ir kitose šalyse.

    Nuotolinė paroda „Tarptautinių studijų dienos 2020“ pasiekiama visomis priemonėmis: kompiuteryje, planšetėje arba išmaniajame įrenginyje.

    Svarbiausia dalyvavimo sąlyga parodoje – išankstinė registracija.

    Registruokitės šiandien ir susipažinkite su parodos dalyviais, renginių programa, taip pat individualių susitikimų tvarkaraščiu norintiems aptarti svarbius klausimus su jus dominančios įstaigos atstovais.

    Iki susitikimo parodoje „Tarptautinių studijų dienos 2020“!
    Daugiau informacijos  čia.