3.21.97.61
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Dalyvauk konferencijoje dėl Europos ateities Lietuvoje!

Data
2021-06-01

Dalyvauk konferencijoje dėl Europos ateities Lietuvoje!

Birželio 7 d. 11:00–12:30 vyks Konferencija dėl Europos ateities Lietuvoje!

Šiandien visos Europos dėmesio centre – ne tik kova su pandemija, ekonomikos atsigavimas ir mūsų gyvenimas po pandemijos, bet ir demokratijos vertybės bei žmogaus teisių užtikrinimas tiek pačioje Europos Sąjungoje, tiek ir jos kaimynystėje. Geriausias laikas ieškoti ilgalaikių sprendimų Europos ateičiai yra dabar. Kokia bus ateities Europos Sąjunga? Žalia ir skaitmeninė, atspari ir demokratiška? Kokią Europos ateitį įsivaizduoja politikai, visuomenininkai, savo sričių ekspertai? O kokią ją norėtum matyti Tu?

Renginyje dalyvaus tiek politikai, tiek jaunimo organizacijų, kultūros atstovai, o visą renginį moderuos žurnalistas ir laidų vedėjas Andrius Tapinas.

Savo klausimus galėsi užduoti per sli.do platformą.

Pilną renginio programą rasi čia.

Konferencija dėl Europos ateities – tai bendras metus truksiantis Europos Parlamento, ES Tarybos ir Europos Komisijos, kurie veikia kaip lygiaverčiai partneriai su Europos Sąjungos valstybėmis narėmis, projektas. Svarbiausias Konferencijos tikslas – suteikti galimybę žmonėms visoje Europoje dalytis idėjomis ir padėti formuoti mūsų žemyno bendrą ateitį. Šis renginys – tai įžanga į visoje Lietuvoje vykstančias diskusijas dėl Europos ateities.

Renginį organizuoja Europos Parlamento biuras Lietuvoje, Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministerija ir Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.