3.147.103.8
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Dalyvauk kibernetinio saugumo mokymuose su ESET Lietuva

Data
2021-10-21

Dalyvauk kibernetinio saugumo mokymuose su ESET Lietuva

„Žinau viską“ bendradarbiaudami su kibernetinio saugumo sprendimus platinančia bendrove ESET Lietuva, kviečia lapkričio 11 d. 14:00–15:30 val. dalyvauti kibernetinio saugumo mokymuose ir sužinoti, kokios kibernetinės grėsmės laukia virtualioje erdvėje bei kaip jų išvengti.

Ne paslaptis, kad įmonių darbuotojai yra silpniausia IT grandis, į kurią nuolat taikosi programišiai – jiems kuriami išpirkos reikalaujantys virusai, sukčiavimo ir duomenų vagystės atakos. Tačiau bandymai pasinaudoti interneto vartotojais ir jų asmenine informacija skaudžiausiai smogia įmonėms, kai dėl darbuotojų klaidų patiriami dideli nuostoliai. Geriausia priemonė apsaugoti konfidencialią informaciją – darbuotojų švietimas ir prevencija.

Prieš tau žengiant į darbo rinką (arba žengiant pirmuosius žingsnius) kviečiame pasiruošti ir iš anksto užkirsti kelią galimoms kibernetinėms grėsmėms. Mokymų metu bus trumpai, aiškiai pristatomos aktualiausios ir būtinosios saugumo taisyklės, aptariamas saugus darbas internete.

Mokymuose sužinosi:
  1. Ką daryti susidūrus su dažniausiai jauniems specialistams pasitaikančiomis kibernetinėmis grėsmėmis?
  2. Kodėl nereikėtų atsakyti į nepageidaujamus el. laiškus ir juos rūšiuoti kaip šlamštą ar brukalą?
  3. Kaip atpažinti elektroninius ar telefoninius pranešimus, kuriuose prašoma įmonės sąskaitų, vartotojo prisijungimo ar asmeninės informacijos?
  4. Kaip išvengti neaiškių nuorodų ir nespausti ant įtartinų reklaminių banerių?
  5. Bus aptarti skirtumai ir pavojai, kurie atsiranda kompiuteriu ar mobiliuoju įrenginiu jungiantis prie viešojo ar privataus belaidžio interneto.
  6. Kaip atpažinti jautrią informaciją ir prieš dalinantis asmenine, klientų ar konfidencialia informacija susivokti, ar ją tikrai reikia platinti ir ar tai gali būti neteisėta?
  7. Bus palyginti saugūs ir nesaugūs slaptažodžiai, pateikta patarimų, kaip saugiai valdyti visas savo paskyras.

Mokymus ves ESET Lietuva IT inžinierius Ramūnas Liubertas.

Norintys dalyvauti turi užpildyti registracijos formą.