52.14.126.74
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2022-04-06
Žymės
Šaltinis

Dalyvauk „Kauno iššūkio“ baigiamajame renginyje!

Data
2022-04-06

Dalyvauk „Kauno iššūkio“ baigiamajame renginyje!

Balandžio 9 d. 12:00val. KTU multifunkciniame centre – bibliotekoje (Studentų g. 48, Kaunas) vyks Kauno iššūkio baigiamasis renginys.

Renginio metu turėsi galimybę išgirsti apie 5 naujas jaunimo inicijuotas idėjas Kauno miesto kultūrai, padėti išrinkti geriausią idėją bei susipažinti su jau egzistuojančių projektų kūrėjais, dalyvauti jų organizuojamose veiklose.

Bus pristatomi šie 5 projektai:
  1. Nefonas. Terpė jaunimui be įtampos dalintis muzika. Kvies jaunas grupes dalintis muzika jaunimo koncertuose, laisvuose jam’inimo renginiuose.
  2. Šokių kronikos. Organizuos renginių ciklą Kauno jaunimui, kurio metu kvies dalyvius pajudėti šokio ritmu neįprastose Kauno vietose.
  3. Locus. Sieks įtraukti kauniečius į architektūrines vietoves per interaktyvias, o gal net ir iš praeities atgimstančias veiklas.
  4. Sekūnda. Savo veikla sieks edukuoti jaunimą apie aktualias problemas, susijusias su vartotojiškumo įpročiais. Skatins kurti, naudoti senus daiktus ar drabužius kaip saviraiškos priemonę.
  5. Padarai. Padės pažinti Kauną per korteles, kurios ves po visą Kauną ­– nuo Panemunės iki Šilainių. Jų tikslas padėti nueiti nematytus Kauno kelius, pažinti Kauną iš arčiau.

Žiūrovai galės balsuoti už labiausiai patikusius projektus. Jų balsai prisidės prie komisijos balsų, parodydami, kas yra svarbu ir aktualu susirinkusiai auditorijai.

Taip pat renginio dalyviai galės susipažinti su seniau sukurtais Kauno iššūkio alumnų projektais: išbandyti „Žaidžiam Kauną“ žaidimą, išgirsti „Pusės dainos festivalio“ kūrinį, iš arti išvysti kelis „Komodos“ parodos eksponatus.

Galiausiai renginyje bus galima susipažinti su nauja jaunimo kultūros organizacija „Kylantis Kaunas“.

 

Žymės
Šaltinis