18.221.156.50
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Autorius
Žinau viską
Data
2024-05-02

Dalyvauk internetinėje diskusijoje apie konsultavimo ribas

Autorius
Žinau viską
Data
2024-05-02

Dalyvauk internetinėje diskusijoje apie konsultavimo ribas

Jaunimo informavimo specialistai, jaunimo darbuotojai ir kiti specialistai iš Šiaurės ir Baltijos šalių, kurių kasdienis darbas susijęs su jaunimo informavimo paslaugomis, kviečiami dalyvauti susitikimuose, diskutuoti ir dalytis patirtimi bei idėjomis.

Ketvirtoji internetinė diskusija vyks 2024 m. gegužės 15 d. 10 val. ryto, skirta temai „Kokios yra jaunimo informavimo, konsultavimo ribos?“. Ją veda www.zinauviska.lt komandos atstovai. Diskusija vyks TEAMS platformoje – nuorodą gali rasti čia.

Diskusijų grupės online tikslas – stiprinti jaunimo informavimo darbuotojų ir jaunimo informavimo paslaugų teikėjų tinklus ir kompetencijas, suteikti daugiau žinomumo jaunimo informavimo ir konsultavimo paslaugoms. Dalyvaukite ir dalinkitės savo patirtimi bei mokykitės iš kitų!

Susitikimų darbinė kalba – anglų, diskusija truks iki vienos valandos, registruotis nereikia, ji nėra įrašinėjama.

Internetinės diskusijų grupės „Let’s Talk!“ organizatoriai yra Šiaurės ir Baltijos šalių darbo grupės nariai iš Estijos (Švietimo ir jaunimo reikalų taryba), Suomijos (Koordinaatti), Lietuvos (LiJOT), Švedijos (Lidingö Stad) ir Norvegijos (Forum för Ungdomsinformasjonskontor).