3.12.161.77
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2020-11-26
Žymės

Dalyvauk diskusijoje apie aplinkosaugą

Data
2020-11-26

Dalyvauk diskusijoje apie aplinkosaugą

2020 m. gruodžio 4 d., 11:30 val. Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje kviečia prisijungti prie piliečių dialogo apie Europos žaliąjį kursą, biologinės įvairovės strategiją ir kitas priemones kovai su klimato kaita.

Renginyje Europos Komisijos narys Virginijus Sinkevičius su Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentu Vidmantu Janulevičiumi, Aplinkosaugos koalicijos pirmininke Lina Paškevičiūte ir „Urban Earth Lovers“ parduotuvės įkūrėja Laura Prievelyte-Jukne diskutuos apie vykdomas aplinkosaugos iniciatyvas, gyvenimo būdo principą „be atliekų“, kaip pramonė gali prisidėti prie aplinkosaugos ir tai, ką dar galima padaryti sprendžiant įvarius su šia tema susijus klausimus. Diskusiją moderuos radijo ir televizijos laidų vedėjas, žurnalistas Richardas Jonaitis.

Kviečiame įvairių sričių profesionalus, nevyriausybinių organizacijų atstovus, verslininkus, studentus ir visus, kuriems rūpi švaresnė ir sveikesnė aplinka, Lietuvos ir Europos Sąjungos ateitis, dalyvauti šioje piliečių diskusijoje ir užduoti klausimus Facebook platformoje visiems svarbiomis temomis.

Renginys bus transliuojamas internetu https://www.fb.com/Europos/