3.141.100.120
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2021-06-03
Šaltinis

Dalyvauk antrinio dizaino akseleratoriuje!

Data
2021-06-03

Dalyvauk antrinio dizaino akseleratoriuje!

Dalyvauk birželio 7 d. startuosiančiame TEXTALE ir partnerių organizuojamame ANTRINIO DIZAINO AKSELERATORIUJE, kurio metu dalyviai kurs savo antrinio dizaino produktus ir kartu su specialistų pagalba augins realią socialinio verslo bendrovę.

Projekto dalyviai įsitrauks į visas verslo kūrimo sritis: planavimą ir idėjos paiešką, prototipo kūrimą ir testavimą, produkto ir pakuotės kūrimą, produkto medžiagos parengimą viešinimui ir pardavimo organizavimą, įmonės strateginį valdymą ir administravimą.

Jungiant teorinius ir praktinius užsiėmimus, projekto dalyviai įgis gebėjimų įvertinti optimaliausias verslo krypties alternatyvas, kurti ir administruoti įmonę, veikti profesionaliai ir etiškai, vystyti tvarią gamybą, kokybišką ir paklausią produkciją, pritraukti išorės finansavimą, tinkamai pristatyti save, savo prekės ženklą ir gaminius, optimaliai išnaudoti reklamos įrankius, burti klientų ratą ir išsilaikyti konkurencingu rinkoje.

Geriausi projektai sulauks išskirtinių ANTRINIO DIZAINO AKSELERATORIAUS organizatorių, partnerių ir ekspertų pasiūlymų!

Akseleratorius truks 6–8 savaites.

Dalyvauti gali Vilniuje gyvenantys darbingo amžiaus, ekonomiškai neaktyvūs ir darbo neturintys asmenys, motyvuoti pradėti socialinį verslą, įgyti žinių ir praktinių įgūdžių, įsilieti į darbo rinką.

Registracijos formą rasi čia.