3.137.161.222
Rezultatai
Neradote atsakymo?

Atvira registracija į „Lyderystės akademiją“ moksleiviams

Data
2021-10-26

Atvira registracija į „Lyderystės akademiją“ moksleiviams

Mykolo Romerio universiteto Viešojo valdymo ir verslo fakultetas 10–12 klasių moksleiviams suteikia galimybę ugdyti savo įgūdžius „Lyderystės akademijoje“.

„Lyderystės akademija“ – nemokamas projektas moksleiviams, kurio metu susivieniję projekto partneriai paruošia koncentruotą, įtaigią bei itin įdomią paskaitų programą. Jos metu ne tik per kelias valandas gaunama daug teorinių ir praktinių pavyzdžių iš savo srities profesionalų, bet ir skatinama moksleivius iškelti tikslus sau: puoselėti lyderio individualias savybes ir charakterį, išsiugdyti profesiniam mąstymui reikalingas vaizduotę, valią.

2021–2022 metais „Lyderystės akademijoje“ paskaitos vyks nuo lapkričio iki gegužės, po vieną paskaitą per mėnesį. Kiekvienos paskaitos metu nagrinėjama vis kita su lyderystės samprata susijusi tema. Pirmoji paskaita įvyks lapkričio 12 d.

Paskaitų ciklą sudarys šios paskaitos:

  1. „Ateities lyderiai“,
  2. „Kur dingsta laikas ir ar reikia visur suspėti?“,
  3. „Įtaigaus kalbėjimo galia“,
  4. „Kūrybiškumo interpretacija“,
  5. „VALIO. Pakvietė pokalbiui dėl darbo“,
  6. „Virtualus lyderis“.

Paskaitų formatas priklausys nuo pandeminės situacijos.

Baigusiems Lyderystės akademiją įteikiami diplomai, su kuriais suteikiama galimybė gauti papildomą balą stojant į Mykolo Romerio universitetą.

Registracija vyksta iki lapkričio 5 d. el. paštu: lyderystesakademija@mruni.eu (nurodant savo vardą, pavardę, instituciją / mokyklą ir kontaktus)