18.223.106.199
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2023-08-11

Savanorystė „Tuščiuose narvuose“

Data
2023-08-11

Savanorystė „Tuščiuose narvuose“

„Tuščių narvų“ komanda šiuo metu ieško savanorių, kurie užtikrintų, kad informacija apie kovą už gyvūnus pasiektų kuo daugiau žmonių.

Ką svarbu žinoti prieš kandidatuojant?
„Tušti narvai“ egzistuoja tik todėl, kad žmonės kaip tu, skyrė ir skiria laiką savanorystei. Pirmuosius 3 veiklos metus organizacija neturėjo darbuotojų, visi projektai ir kampanijos buvo daromi savanorių. Todėl į savanorius ir savanorystę žiūrime rimčiau nei dauguma kitų organizacijų.

Savanoriai čia nėra tik pagalbinės rankos darbams, kurių niekas kitas nenori daryti. „Tuščių narvų“ savanoriai gauna daug atsakomybių, priima sprendimus, pasiekia rezultatus.

Jeigu tu:

  • supranti, kad rezultatai reikalauja atkaklumo, pastangų, nuolatinio mokymosi ir gero požiūrio;
  • žinai, jog kliūtys ir iššūkiai nenumuš tavo motyvacijos;
  • nori rezultatų siekti kartu su bendraminčiais;

skaityk toliau!

Ko tikėtis kandidatavus?
Pirmiausia, tau reiks užpildyti anketą. Dviejų savaičių bėgyje tave informuos, ar patekai į kitą atrankos etapą. Kituose atrankos etapuose teks atlikti užduotis bei sudalyvauti interviu.

Reikalavimai
Svarbiausia, įvertink savo galimybes. Savanoriais gali tapti ne jaunesni kaip 18 metų asmenys, turintys galimybę organizacijai skirti bent 15 val. per mėnesį. Savanoriai patys nusprendžia, kada skirti laiką savanorystei, tačiau privalo dalyvauti kasmėnesiniuose organizacijos narių skambučiuose.

Savanoriai turi būti:

  • atsakingi ir pareigingi (sugebėti planuoti savo darbus);
  • iniciatyvūs;
  • orientuoti į rezultatą.

Daugiau informacijos apie pozicijas, kuriose gali savanoriauti bei registracijos anketą rasi čia.