3.15.235.196
Rezultatai
Neradote atsakymo?
Data
2020-09-09
Skaitymo trukmė
1 minutė

Galimybė išvykti į mainus pradedantiems verslininkams

Data
2020-09-09
Skaitymo trukmė
1 minutė

Galimybė išvykti į mainus pradedantiems verslininkams

Tikriausiai sunku rasti jaunų žmonių, nežinančių programos „Erasmus+“. Tačiau ar esi girdėjęs apie „Erasmus for Young Entrepreneurs“ suteikiamą galimybę pradedantiems verslininkams, bei norintiems jais tapti? Išvykti į mainus pasisemti patirties gali ne tik studentai. Šioje programoje amžiaus apribojimai nėra taikomi, daug svarbesnė – tavo motyvacija kurti verslą.

„Sostų karų“ gerbėjams puikiai žinoma Cersei Lannister kartą sakė: „Kai žaidi sostų karus, tu arba laimi, arba miršti“. Su panašiu iššūkiu susiduria ir pradedantieji verslininkai – jie arba įdeda visas įmanomas pastangas ir triumfuoja, arba pasiduoda po pirmojo iššūkio. Tarptautinė patirtis gali tapti tavo raktu į sėkmę, todėl neabejok.

Programoje dalyvaujantys pradedantieji verslininkai turi galimybę gauti stipendiją ir 1–6 mėnesių laikotarpiui išvykti pas patyrusį verslininką į pasirinktą valstybę Europos Sąjungoje ar už jos ribų. Per išvykos laikotarpį, mainų dalyviai dalinasi savo žiniomis ir patirtimi. Tai abipusė nauda, nes pradedantieji verslininkas turi galimybę mokytis iš savo mentoriaus, o patyrę – pasisemti idėjų iš naujo žvilgsnio į jo plėtojamą verslą.

Jei nori dalyvauti programoje, turėsi parengti verslo planą. Tai puiki galimybė savo idėją paversti apčiuopiamu planu, taip pat – gairės kokių žinių įgyti tau gali padėti pasirinktas patyręs verslininkas. Grįžęs į Lietuvą galėsi įgyvendinti savo idėją ar ją dar labiau tobulinti.

Dėl daugiau informacijos ir dalyvavimo kreipkis el. paštu startupreneurs@civitta.lt.

Šaltiniai: Eurodesk Lietuva, Erasmus for Young Entrepreneurs.